Garnalen salade
een recept van Irene van Munster

2 personen 6 personen 14 personen

 

2 ons garnalen

1½ ons gare rijst

2 goudrenetten

2 ons gekookte ham

1½ ons augurken

1 rode paprika

 

6 ons Garnalen

4 ons gare rijst                      

4 goudrenetten

4 ons gekookte ham

3 ons augurken

1½ rode

 

9 ons garnalen

12 ons gare rijst

7 goudrenetten

7 ons gekookte ham  

7 ons augurken

3 rode paprika's 

 

Voorzichtig door elkaar mengen en gebruik vooral Hollandse garnalen, daarna afmaken met Peper + Knor arom.

En het sausje voor er overheen dus niet mengen.

1 bekertje crème fraiche of zure room

3 eetlepels mayonaise

1 fijn gesnipperde ui

Deze ingrediënten bij het opdien door elkaar mengen en over de salade verdelen.

Bij het opdienen nog wat verse dille (of uit een zakje) naar wens er overheen.