Ik wil langs deze weg even, nou ja even, vertellen hoe deze site is ontstaan.

Toen ik in '89 op de opschool was geplaatst heb ik daar van Piet Pelt de lotto overgenomen, met die lotto organiseerde we 1 keer in de maand een middag SCHOOFF voor de lottospelers, maar Bud was toen opperhoofd op de SCHOOFF en via hem werd de dag uitgebreid naar alle Nauten die er zin in hadden om ff bij te praten met een sappie uiteraard. Er werd in die tijd in opdracht van Jan du Coux een reŁnie voor de dekdienst georganiseerd, die ik toen samen met Bud heb georganiseerd. Bud werd overgeplaatst en werd afgelost door Fred Haan en ik ging ook weg de lotto werd overgedragen aan mijn opvolgers en door het opschoolgebeuren die het niet zo zagen zitten "die nautenclan" werden de middagen op de SCHOOFF verboden.

Maar daar was Hans Schoppink, die kwam bij me met het idee om dan toch maar een reŁnie te organiseren, hij vertelde mij, Bill jij bent altijd bezig om die Nauten een beetje bij elkaar te houden, laten we een groep bij elkaar halen en dan doen we een reŁnie. Daardoor is de reŁnie commissie ontstaan.

 Dit resulteerde in de eerste reŁnie van dit zooitje in '97, na de reŁnie kreeg ik een pak foto's  en ik dacht ja leuk, maar al die gasten wonen in heel Nederland, mijn zoon zij toen Pa ik scan ze wel en zet ze op mijn site, dan kan iedereen de foto's er af halen.

Dat is gebeurd, maar ja ik had niet zo'n vonkenkast en ik vond het best wel leuk al die foto's  wereldwijd, ik de stoute schoenen aangetrokken en ook zo'n vonkenkast aangeschaft. Gratis ruimte bij zonnet een beetje van mijn zoon en nog wat van Cees Buijs, dus ik had in enen zo'n 60 mb. Maar die zaten zo vol want ik deed veel meer als alleen maar foto's van de reŁnie. toen noemde ik de site oud Nauten alleen was die niet zo geregistreerd, ik heb hem toen geregistreerd als De Oud Naut en heb wat ruimte erbij gekocht, ik heb nu de beschikking over 1500 mb die ik graag gebruik voor mijn site zoals die nu is, het is niet echt een Nautensite meer, maar het heeft wel de prio, iedereen is welkom op mijn (onze) site en dat is te zien in de diverse items, zoals emv bakken 4-daagsepelotons het verhaal van het kerkhof, wandelen  en och kijk maar op de site.

Het is in mijn ogen niet echt meer een specifieke Nautensite, maar ik ben en blijf een Naut en zolang als ik deze site in de lucht houd blijft dat Nauten gebeuren er wel in hoor

.

Ik wil met dit verhaal eigenlijk alleen maar zeggen dat iedereen hier welkom is en dat ik met plezier deze site in stand houd.

En nog even, alles wat op de site staat heb ik er op gezet, dus als je het er niet mee eens bent, moet je echt bij mij zijn. Ook alle links komen er alleen maar op als ik het goed vind. Ik heb ook al veel reclame mensen gehad die er voor willen betalen maar daar begin ik niet aan, ik wil alles in eigen beheer houden.

En ik hoop dat ik jullie nog vele jaren kan plezieren met De Oud Naut.

 
Schrijf een bericht in het Nautenboek
Bekijk hier mijn Nautenboek