Uit de koker van Theo Smit.

---------

Sven huurt een appartementje in Antwerpen en gaat naar de  hal om zijn naam op de juiste brievenbus en bel te bevestigen.

Terwijl hij  daarmee  bezig is,   komt er een bijzonder  aantrekkelijke jongedame in kamerjas uit één  van de appartementen om haar postbus te lichten.

Sven glimlacht naar de  jonge vrouw  en  begint een gesprekje met haar.  Terwijl ze zo staan te keuvelen,   glijdt   haar kamerjas een beetje open en het is voor Sven  onmiddellijk  duidelijk dat   de jongedame onder dat kledingstuk poedelnaakt is.

De arme Sven  probeert hardnekkig  oogcontact met haar te houden zodat zijn blikken niet zuidwaarts  afdwalen.

Na een paar zweterige minuten legt de vrouw haar hand op  zijn  arm  en zegt, "laten we naar mijn appartement  gaan, ik hoor iemand  komen."

Hij stapt met haar de kamer binnen en nadat ze de deur  heeft gesloten leunt  de vrouw er tegenaan, zodat haar kamerjas nu  helemaal van haar naakte lichaam op de grond zakt.

Ze vraagt zachtjes aan  hem: "wat is  volgens jou mijn beste lichaamsdeel?"

De aangeslagen,  gegeneerde Sven schraapt enkele keren zijn keel en stamelt  tenslotte, "je oren."

Ze is compleet verbaasd: "mijn oren? Waarom  mijn oren? Kijk naar deze borsten! Ze zijn vol, hangen niet door en zijn 100%  natuurlijk!

Kijk  naar  mijn billen, ze zijn stevig en rond en ik  heb geen cellulitis! Kijk  naar mijn huid: geen littekens, geen  vlekjes!

Waarom zou je mijn oren dan als mijn beste lichaamsdeel  beschouwen?"

Sven schraapt zijn keel opnieuw en fluistert dan:

"in de hal  toen je zei dat je iemand hoorde 'komen'........ , dat was ik!"

----------
naar de volgende pagina
Terug naar de index
Home
Schrijf een bericht in het Nautenboek

Bekijk hier mijn nautenboek