ZUSTER URSULA 

Om de kerk een beetje te restaureren, heeft meneer pastoor bouwvakkers laten komen. Alles verloopt naar wens, tot zuster Ursula verneemt dat deze bouwvakkers tijdens het middagmaal hun boterhammen verorberen zonder een gebedje op voorhand. Dat kan zo niet langer dacht zuster Ursula, en ze besloot de volgende dag, samen met haar boterhammen, eens te gaan zeggen aan onze bouwvakkers hoe het dan wel moet.

volgende dag vertrekt zuster Ursula met haar knapzak naar de bouwvakkers en om 12 uur stipt komt zij aan de kerk aan. Maar helaas, de werkmannen waren vandaag al eerder in hun lunchpakket gevlogen.

Stom van verbazing krijgt zuster Ursula bijna een beroerte als ze ziet hoe gretig de bouwvakkers aan het eten zijn. Toch krijgt ze iets over haar lippen en zegt: "Maar mannen, dat kan toch zo niet, denken jullie dan nooit aan Jezus Christus?" De werkmannen kijken elkaar aan en vragen aan elkaar: "Ken jij Jezus Christus? Ken jij die?" Iedereen zit met zijn mond vol tanden, tot op een gegeven moment de ploegbaas eraan komt gestrompeld.

 

"Hey baas, ken jij Jezus Christus?"

"Nee", zegt de baas, "Waarom?"

 

"WEL ZIJN WIJF STAAT HIER MET ZIJN BOTERHAMMEN!"

 

--------
naar de volgende pagina
Terug naar de index
Home
Schrijf een bericht in het Nautenboek

Bekijk hier mijn Nautenboek