Vrijdag alweer de laatste dag, het fietsen naar de stad viel me zwaar tegen, kwam geregeld lucht te kort, maar eerst maar eens gaan lopen, we gingen vrolijk op pad en de puddingbroodjes moesten er ook weer aan geloven, ik zat niet lekker in mijn vel en had pap in de benen1, op onze eesrste stop waren we nog bij elkaar , maar ik bleef daarna steeds meer achter, onder aan de Haterse brug zat Marijke weer met lekkers en gelukkig een poncho die ik kon lenen want het begon vervelend te regenen, Verder maar weer en even bij de vriendin van mijn Zussie naar de w.c. de anderen waren uit mijn gezicht verdwenen wel kwam Tina aan waar ik nog geknupte veters van overnam, die moesten naar de Brandweer Den Haag, bij hun rust kon ik ze afgeven. In Overasselt was het al redelijk stil, ik was behoorlijk achterop geraakt, ik kreeg steeds meer last van mijn ademhaling en moest geregeld even stoppen om op adem te komen. Toen ik de dijk opging werd ik gebeld door Sunny, met de mededeling dat haar broer op het eind van de dijk met soep stond, ook hem heb ik niet meer gezien.

In Linden een kop soep gegeten nog even gesproken met een vrouw die de gang er ook uit had en weer verder , die vrouw kwam op een gegeven moment achterop een fiets voorbij, ik dacht ja zo kan ik het ook, maar ze was wat ouder als ikzelf dus vooruit dan maar. Het ging steeds slechter en toen ik in Beers kwam, was het inmiddels al twee uur en ik besloot te stoppen bij mijn dorpsgenoot Anita van de post, hun waren aan het opruimen en zij brachten me naar Nijmegen, na even bijgepraat te hebben met mijn zus ben ik op de bus gestapt naar de stad, ik moest mijn GPS apparaat nog afgeven bij radio Gelderland waar ik gelijk het dagelijkse interview deed. Daarna verder naar de intocht kijken zodoende zag ik de meeste van mijn vrienden glorieus  de laatste meters wegstampen, we hielden het geen van alle droog, Bart nam me mee om toch door de finish te gaan en na het nabieren zijn we met zijn vijven heerlijk in de Spil gaan eten.

Het was natuurlijk niet de 4-daagse die ik voor ogen had maar ja die dingen gebeuren en ik heb al met al toch een heel fijne 4-daagse gehad en doe het volgend jaar gewoon weer over.